marți, 26 februarie 2008

Fursecuri cu fulgi de ovaz

1 cana faina
3/4 cana fulgi de ovaz
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
3/4 cana stafide

70ml ulei
70ml miere
70ml suc de portocale
coaja de portocala sau lamaie rasa
~~~~~~~~~~~~
(1 cana = 200ml)

Intr-un castron se amesteca faina cu fulgii de ovaz, praful de copt, sarea si stafidele.
Separat se amesteca uleiul cu mierea, sucul de portocale si coaja rasa. Se toarna totul peste cele "uscate" din castron si se amesteca pana se omogenizeaza. Se ia cate o lingura de amestec si se pune in tava cu hartie de copt...

Photobucket

Fursecurile se coc aprox. 15-20 min. in cuptorul preincalzit la 180°C sau pana se rumenesc putin pe margine.

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails