duminică, 20 aprilie 2008

Canapele de atsuage cu creveti

12 creveti fierti
4 rosii cherry
cateva suvite de ardei galben
frunze de salata
patrunjel
1 pachet atsuage* (cu 6 cuburi)

Photobucket

sos pt. creveti
1 lingurita ghimbir ras
1 lingurita usturoi ras
4 linguri ketchup
1/2 lingurita sos chilli
3 linguri maioneza
sare, piper

Cuburile de atsuage se oparesc - pentru a mai scoate din ulei. Se lasa sa se raceasca pe servete de hartie (ca sa se mai absoarba din apa). Se taie apoi in doua.
Crevetii se amesteca bine cu sosul.
Rosiile se taie feliute. Frunzele de salata se taie la o dimensiune putin mai mare fata de atsuage.
Pe fiecare 1/2 de atsuage se aseaza intai o frunzulita de salata, apoi un crevete imbracat bine in sos si-o feliute de rosie. Se decoreaza cu ardei galben si patrunjel.

Photobucket

*atsuage = tofu scurs bine de apa si apoi prajit in ulei adanc pana face o crusta aurie la exterior

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails